Arvontaa ja joulukalenteria

Normaali

25487419_1803970299674174_8230427835828406111_oMoikkasmoi!

Eipä ole enää montaakaan päivää jouluun – meillä on 23.12. viimeinen esitys tälle vuodelle ja sitten saakin huokaista hetken ennen kuin alkaa uuden näytelmän työstäminen. Näin vuoden lopussa pitää miettiä miettiä että miten meni ja siinä avainasemassa olette te, jotka olette sammakon esityksiä käyneet katsomassa. Senpä takia laitoimmekin pystyyn pienen arvonnan!

*ARVONTA* Nyt meni tonttuiluksi – huomenna lähtee postiin 10 kuunnelmalevya kaikkien palautetta antaneiden kanssa! Joten jos olette nähneet meidän esityksiä niin käykää ihmeessä antamassa palautetta joko meidän FB-sivulla antamalla tähtiä ja kirjoittaa palautetta tai sitten nettisivulla https://soivasammakko.wordpress.com/palaute/

Rakentavista palautteista koitamme ottaa opiksi ja kehut laitetaan talteen talven varalle ja liitetään avustushakemuksiin kun perustellaan rahakirstunvartijoille että miksikä juuri meitä pitäisi avustaa!

Arvonta suoritetaan 19.12. klo 15 jotta paketit ehtivät postiauton kyytiin klo 16:45!

Terveisin Pia, Joni ja Mesimetsän asukit

Ainiin – olettehan jo käyneet katsomassa Soivan Sammakon joulukalenteria? No myöhäistä ei ole vieläkään – videot kun ovat 2-3min mittaisia niin hyvin voi katsoa kaikki luukut vaikka vielä jouluaattona 😀 Kalenteri löytyy meidän facesivulta ja Youtubesta: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwkAZwUjBSEa8Wt42LZ3RbrLhMQjpfYOx

 

 

 

Mainokset

Tule laulamaan joulauluja Sammakon tahtiin Vaasassa 22-25.11.ja Kokkolassa 29.11.-4.12. Tai tilaa meidät vierailulle!

Normaali

mesimetsan-joululaulut_julistea4MESIMETSÄN JOULULAULUT RAIKAAVAT VAASASSA TÄLLÄ JA KOKKOLASSA ENSI VIIKOLLA!

Teatteri Soivan Sammakon syksy käynnistyy keskiviikkona 22.11. kulttuuritalo Fannyssa Vaasassa Mesimetsän joululaulut – nukkemusikaalin näytöksillä. Puolituntinen esitys soveltuu yli 2-vuotiaille, lapsille ja aikuisille. Liput maksavat 5€.

Mesimetsän asukkaat, Soiva Sammakko ystävineen, pitävät joulusta toden teolla. Puuhaa riittää kun yhteistä joulunviettoa suunnitellaan ja valmistelut hoituvat laulun tahtiin! Mutta miten käy Petula Pöllön kuusenkoristelun jos Keijo Kettu unohtaa hakea joulukuusen? Palaako Amalia Ankan joulupuuro pohjaan? Ja mistä kummasta ilmestyy piparkakkulinna? Onko lumiukko herännyt yöllä sen leipomaan?”

Mesimetsän joululaulut esitetään Vaasassa Kulttuuritalo Fannyssa keskiviikosta 22.11. lauantaihin 25.11. saakka. Näytelmästä järjestetään avoimia esityksiä myös Kokkolassa työväentalolla 29.11.–2.12.

 

SUOMENKIELISET NÄYTÖKSET VAASASSA1

ke 22.11. klo 9:30 & 18, la 25.11. klo 16

Vaasan näytökset esitetään Kulttuuritalo Fannyssa osoitteessa Kirkkopuistikko 34.

SUOMENKIELISET NÄYTÖKSET KOKKOLASSA

Ke 29.11. klo 9:30 Pe 1.12 klo 18.00 La 2.12. klo 16

Kokkolan näytökset esitetään Kokkolan työväentalolla osoitteessa Pormestarinkatu 28.

KIERTUEOHJELMISTO 2017-2018:

Jos sopivaa näytösaikaa ei löydy, voitte myös tilata esityksemme teille! Vielä löytyy muutama vapaa päivä ennen joulua ja kiertue-esitykset jatkuvat vuodenvaihteen jälkeen ympäri Suomen!

MESIMETSÄN JOULULAULUT – ohjelmistossa marras-joulukuun

MUSIIKKIA MESIMETSÄSTÄ – nukkemusikaali on myös ohjelmistossa koko vuoden

SOIVA SAMMAKKO JA KADONNUT TALVI – kevään 2018 uusi näytelmä ensi-ilta helmikuussa

Vielä ehdit osallistua Soivan Sammakon kampanjaan ja tilata kuunnelmalevyn mesenaatista!

Normaali

Aivan mahtavasti on porukka lähtenyt mukaan ja ennakkotilannut Mesenaatti6meidän kuunnelmalevyä tuolta mesenaatin kautta – nyt on vielä viimeiset viisi päivää kampanjaa jäljellä. On siis loppukirin aika!

Auta meitä kasaamaan Soivan Sammakon syntymäpäivä – kuunnelman painokulut, osallistu joukkorahoituskampanjaan tilaamalla kuunnelma ennakkoon!

http://mesenaatti.me/soivasammakko

Tule mukaan toteuttamaan meidän ja Soivan Sammakon ystävien toivetta saada teatterimme opettavaisia ja hauskoja tarinoita kotona nautittavaan pakettiin!

Meiltä on viimeisen viiden vuoden ajan niin usein kysytty voisimmeko tehdä lastenkirjaa teatterimme tarinoista – kun olisi niin kiva palata tarinan pariin kotosalla. Tästä saimme idean: Kirja olisi kiva – mutta miten itse esityksen saisi mukaanotettavaan muotoon? Kuunnelmalevynä – tietysti! Tällä tavalla teatterikävijämme saisivat toivomansa mutta myöskin ne lapset jotka eivät ole nähneet esityksiämme, pääsisivät tutustumaan Soivaan Sammakkoon ja muihin Mesimetsän otuksiin!

Siitä se idea sitten lähti
Pia ääninäytteli studiossa näytelmän läpi, lisäsimme muutaman kertojarepliikin sinne tänne, Joni soitti näytelmään säveltämänsä musiikit ja lisäsi vielä soppaan vielä muutamia instrumentteja. Kuunnelmaa saa siis fiilistellä aivan kuin radiosta kuultuna tai jos haluaa nähdä mitä tarinassa tapahtuu – voi selailla Pian kuvittamaa 16-sivuista vihkoa joka on CD:n liitteenä. Nykyaikaa kun eletään niin CD:n mukana tulee myös latauskoodi jotta kuuntelu onnistuu myös moderneista vempaimista!

Ja nyt on viittä vaille valmista
Kuunnelma on siis painatusta vaille valmis ja siinä tarvitsemmekin kaveriapua! Mesenaatiksi voit ryhtyä vaikkapa tilaamalla kuunnelmalevyn ennakkoon. Lahja varmasti uppoaa parhaiten samaan yleisöön ketkä pitävät esityksistämme eniten: Päiväkoti- ja alakouluikäisiin! Levyllä on sekä suomen- että ruotsinkielinen kuunnelma joten se soveltuu oikein hyvin myös kielikylvettämiseen tai sillä voi vaikka yllättää ruotsinserkun!

Minustako mesenaatti?
Joo kyllä vain ja aivan helposti! Surffailet meidän kampanjasivulle osoitteessa mesenaatti.me., valitset sellaisen vastikkeen ja tukisumman, joka sinulle parhaiten passaa ja painat ”rahoita” – nappia, täytät pyydetyt tiedot, maksat verkkopankissa tai luottokortilla ja jäät oottelemaan kampanjan loppua ja pAKETIN kolahtamista postiluukkuun- helppoa ku heinänteko! Jos haluat olla oikein superavulias niin kehota kavereita tekemään samoin: Laitetaan yhdessä Mesimetsä jollei nyt maailman, niin ainakin Suomen kartalle!

 

Soivan Sammakon ohjelmisto vuonna 2017

Normaali

TEATTERI SOIVAN SAMMAKON OHJELMISTO 2017

TEATTERI- ja MUSIIKKIESITYKSIÄ LAPSILLE!

Haluaisitteko järjestää lapsille teatteriesityksen? Kaipaako kevätkalenterisi tai kesätapahtumasi lastenohjelmaa vai suunnitteletko jo ensi kevään ohjelmistoa? Meiltä löytyy ohjelmaa joka tarpeeseen ja kierrämme esiintymässä ympäri Suomen!

Kevätkautemme avaa jännittävä Soiva Sammakko ja tehtaan arvoitus, josta avoimia esityksiä järjestetään Vaasassa 26.-29.4. ja Kokkolassa 11-13.5. Tehtaan arvoitus jatkaa ohjelmistossa koko vuoden, kuten myös vaihdikas nukkemusikaalimme: Musiikkia Mesimetsästä! Marraskuulla vaihdetaakin jo sitten joululauluihin kun viime joulun uutuus Mesimetsän joululaulut palaa ohjelmistoon.

SOIVA SAMMAKKO JA TEHTAAN ARVOITUS (ohjelmistossa koko vuoden)

Mauri Myyrä ja kukatSoiva Sammakko ja tehtaan arvoitus on kuudes osa Soiva Sammakko sarjaan: ”Eräänä aamuna Kukkakummussa asuva Mauri Myyrä joka löytää rakkaat kukkansa huonovointisina ja näkee Neilikkaniityn kuihtuneen. Syynä on tehdas ja sen rikkoutunut jäteputki. Mauri Myyrä suunnittelee jo muuttavansa muualle, mutta Soiva Sammakko taivuttaa hänet jäämään: Teppo Törky ei saa ajaa ketään pois kotoaan! Mutta mitä eläimet voivat tehdä kun vastassa on suuren tehtaan johtaja? Mesimetsän eläimet alkavat tehdä suunnitelmaa ja kiireen kaupalla kun huomataan vielä että tehtaasta valuva mönjä on valumassa Loiskulammen suuntaan!

Näytelmä on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille. Sen teemoja ovat pelko, pienuuden tunne, yhteisöllisyys sekä se kuinka toimia tilanteessa jossa ylivoimaiselta tuntuva vastus tekee jotain ilkeää. Teatterisadun kautta tutustutamme lapsia myös luonnonsuojelukysymyksiin ja ihmisen vastuuseen elinympäristöstään. Esitys sisältää Teatteri Soivan Sammakon tapaan elävää musiikkia ja pieniä leikkejä, joissa myös yleisö saa aktiivisesti osallistua tarinan tuiskeeseen!

MUSIIKKIA MESIMETSÄSTÄ (ohjelmistossa koko vuoden)

Mesimetsä on paikka jossa Soiva Sammakko ystävineenMusiikkia_Mesimetsästä3 asuu. Eräänä päivänä kukkia kastellessaan Soiva Sammakko löytää postinkantaja Kalle Kalan toimittaman kirjeen, jossa Amalia Ankka kutsuu ystävykset veneretkelle. Mutta kuinka käy Petula Pöllön siivouspäivän? Ehditäänkö Aarnitammen piha haravoida ennen lähtöä, mitä sitten otetaan evääksi jos eväspullat katoavat parempiin suihin jo retkeä edeltävänä päivänä ja onnistuuko Keijo Kettu pelastamaan tilanteen kun veneretken kapteenille nousee kuume ennen lähtöä? ”

Tuu mukaan lähdetään – mennään Mesimetsään!” Näin alkaa laulu joka johdattelee Musiikkia Mesimetsästä nukketeatterimusikaaliin, joka on Soiva Sammakko esityssarjan seitsemäs osa. Musikaali kerää yhteen Soiva Sammakko – näytelmissä jo aiemmin kuullut parhaat laulut ja nivoo niistä uusien sävellysten kanssa hauskan tarinan. Seikkailua ja selkkausta on luvassa ennen kuin laulut on laulettu ja tarina saatu onnelliseen päätökseen. Musikaali on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille ja sen teemoja ovat ystävyys ja yhteistyön tärkeys. Nukketeatterimusikaalissa saa myös yleisö leikkiä ja laulaa mukana!

mesimetsan-joululaulut_julistea4MESIMETSÄN JOULULAULUT (ohjelmistossa marras-joulukuun)

Mesimetsän asukkaat, Soiva Sammakko ystävineen, pitävät joulusta toden teolla. Puuhaa riittää kun yhteistä joulunviettoa suunnitellaan ja valmistelut hoituvat laulun tahtiin! Mutta miten käy Petula Pöllön kuusenkoristelun jos Keijo Kettu unohtaa hakea joulukuusen? Palaako Amalia Ankan joulupuuro pohjaan? Ja mistä kummasta ilmestyy piparkakkulinna? Onko lumiukko herännyt yöllä sen leipomaan?”

Mesimetsän joululaulut nukketeatterimusikaali on Soiva Sammakko esityssarjan kahdeksas osa. Kun puurokattilaan sekoitetaan vanhat tutut joululaulut Mesimetsän omien joululaulujen kanssa ja ripautetaan päälle vielä hippunen joulun taikaa – on jouluinen seikkailu valmis! Musikaali on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille ja sen teemoja ovat ystävyys, yhteisöllisyys ja joulun taika.

KAIKKIEN ESITYSTEN Kesto on n.30 min ja ne soveltuvat yli 2-vuotiaille

Ota yhteyttä niin mietitään sinun tapahtumaasi sopivin ohjelma!

Aurinkoisin kevätterveisin

Pia&Joni

Teatteri Soiva Sammakko tekee teatteria ja musiikkia lapsille – ilolla ja ammattitaidolla! Esiinnymme kouluissa, päiväkodeissa, kirjastoissa, festivaaleilla, yritys- ja lastenjuhlissa sekä syntymäpäivillä – kaikkialla missä tarvitaan ohjelmaa lapsille. Järjestämme myös erilaisia teatteri- ja musiikkiaiheisia kursseja ja työpajoja, jotka räätälöidään tarpeen mukaan.”

Mesimetsän joululaulut raikaa Vaasassa 16-19.11. ja Kokkolassa 21.-26.11.

Normaali

Moi Sammakkokaverit!

Uutta ohjelmaa pukkaa, kun ensiesityksensä saa jouluinen nukkemusikaali: – Mesimetsän joululaulut. Uutta on myös se että Vaasan esitykset järjestetään kulttuuritalo FANNYssä. Meillä ei enää ole omaa teatteritilaa kasarmilla – varasto ja postilaatikko kylläkin. Tästä syystä esityksiä on määrällisesti vähemmän kuin aiemmin, mutta hyvä uutinen on se että Fannyn tunnelmalliseen saliin mahtuu ainakin nelinkertainen määrä katsojia ja kaikille riittää ilmaa.6

Puolituntinen esitys soveltuu yli 2-vuotiaille, lapsille ja aikuisille. Liput maksavat 5€. Tarinan on teatterin oma, musiikista vastaa Joni Tiala ja näyttelijänä toimii Pia Leinonen, joka on myös valmistanut nuket.

”Mesimetsän asukkaat, Soiva Sammakko ystävineen, pitävät joulusta toden teolla. Puuhaa riittää kun yhteistä joulunviettoa suunnitellaan ja valmistelut hoituvat laulun tahtiin! Mutta miten käy Petula Pöllön kuusenkoristelun jos Keijo Kettu unohtaa hakea joulukuusen? Palaako Amalia Ankan joulupuuro pohjaan? Ja mistä kummasta ilmestyy piparkakkulinna? Onko lumiukko herännyt yöllä sen leipomaan?”

Mesimetsän joululaulut nukketeatterimusikaali on Soiva Sammakko esityssarjan kahdeksas osa. Kun puurokattilaan sekoitetaan vanhat tutut joululaulut Mesimetsän omien joululaulujen kanssa ja ripautetaan päälle vielä hippunen joulun taikaa – on jouluinen seikkailu valmis! Musikaali on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille ja sen teemoja ovat ystävyys, yhteisöllisyys ja joulun taika. Nukketeatterimusikaalissa saa myös yleisö leikkiä ja laulaa mukana!

Mesimetsän joululaulut saa ensi-iltansa keskiviikkona 16.11. Vaasassa Kulttuuritalo Fannyssa, jossa näytökset jatkuvat 19.11. saakka.  Näytelmästä järjestetään avoimia esityksiä myös Kokkolan kaupunginkirjastolla 21.–26.11.

 

SUOMENKIELISET NÄYTÖKSET VAASASSA

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ke 16.11. klo 9:30 & 18,             Pe 18.11.klo 9:30,                        La 19.11. klo 16

Vaasan näytökset esitetään Kulttuuritalo Fannyssa osoitteessa Kirkkopuistikko 34.

SUOMENKIELISET NÄYTÖKSET KOKKOLASSA

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ma 21.11. klo 9:30,                      Pe 25.11. klo 9:30 ja 17,             La 26.11. klo 14

Kokkolan näytökset esitetään Kokkolan kaupunginkirjaston Hongell-salissa osoitteessa Isokatu 3.

Svenska föreställningstider hittar du här

Kiitos kamut ja 2015 – tästä on mukava loikkia uuteen vuoteen!

Normaali

Heipparallaa vaan!

Vuosi on lopuillaan ja onpahan ollut vuosi – huh huh! Takana on ennätysmäiset 103 avointa esitystä Vaasassa ja Kokkolassa joissa kävi kaikkiaan 2067 katsojaa – suurkiitokset teille kaikille, jotka tulitte ja toitte omat, lasten-, hoito- ja lainalapsenne esityksiin! Lumi Sammakko aka Grodan SnöVuoden uutukaisnäytelmä Soiva Sammakko ja tehtaan arvoitus keräsi Vaasassa 521 maksanutta katsojaa ja Kokkolassa 326 – lupasimme luonnonsuojeluteemavuoden kunniaksi lahjoittaa jokaisesta näytelmään myydystä lipusta 25 senttiä joten tänään sai Suomen Luonnonsuojeluliitto meiltä 212€ uuden vuoden lahjoituksen vesien suojeluun – kiitos teidän! Avointen esitys ohella olemme tehneet 79 vierailuesitystä, konserttia ja työpajaa akselilla Karjaa-Kemi, joihin on osallistunut yhteensä reipas 5800 lasta ja aikuista mikä on aivan mahtavaa!

Jos olet tämän vuoden aikana käynyt meidän esityksessä, konsertissa tai työpajassa niin laittakaa ihmeessä palautetta/toiveitaVesistot kiittaa tulevasta meille tuolla palaute&vieraskirja sivulla – arvomme kaikkien palautteenantajien kesken pari nippua vapaalippuja (tai jos arpaonni osuu johonkuhun Vaasan/Kokkolan ulkopuolella niin keksimme palkinnoksi jotain muuta kivaa). Arvonta suoritetaan maanantaina 4.1. joten siihen mennessä osallistuneet ehtivät vielä mukaan!

Tästä on mukava lähteä uuteen vuoteen! Ensi vuoden näytelmä on Soiva Sammakko ja merkillinen muukalainen,Mesimetsän_eläimet josta avoimet esitykset järjestetään Vaasassa viikoilla 13-14 ja Kokkolassa viikoilla 16-17 – osallistukaa tapahtumaan FB:ssä ja kutsukaa kaverit kanssa! Suunnitelmissa on myös aivan uusia juttuja: kuunnelma näytelmästä Soivan Sammakon syntymäpäivä ja Musiikkia Mesimetsästä – levy ja nuottikirja Soivan Sammakon omista lauluista sekä tietysti asiaankuuluva konserttikiertue uuden levyn tiimoilta! Pysykäähän kuulolla!

Onnellisen uuden vuoden toivotuksin:

Pia, Joni, Sarah ja Mesimetsän otukset

PS: Käykäähän kurkkaamassa huippujännittävä Soiva Sammakko ja merkillinen muukalainen traileri näytelmän sivulta!

 

 

 

Norppahommia ja esityksiä Kokkolassa 25-31.3. ja Vaasassa 1.-11.4.

Normaali

Kalervo Kuutti ja Soiva Sammakko sekä muu norppajengi ihastelee norppapöytää!Tämä 2015 on jo viides toimintavuosi Soivalle Sammakolle ja sen kunniaksi vietämmekin teemavuotta – Lapsi ja luonto!
Kevään näytelmä on Soiva Sammakko ja vaarallinen verkko ja aihepiiriin liittyen olemme keränneet Suomen Luonnonsuojeluliiton ja Luonto-Liiton toimittasta materiaalista norppapöydän, jonka äärellä teatteriin tulijat saavat tutustua saimaannorppaan ja luonnonsuojeluun! Esityksen yhteydessä pääsee tekemään ihan oikeaakin luonnonsuojelutyötä: jokaisesta ostetusta lipusta nimittäin lahjoitetaan osa saimaannorpan suojelutyöhön! Kuutti kiittää!

Paketista löytyi myös reilu parikymmentä saimaannorppa-siirtokuvaa ja nyt lupaammekin että kaikki esityksestä palautetta antaneet saavat Sammakolta siirotkuvan postissa! Jos teitä on enemmän kuin noita norppatatuointeja niin sitten arvomme!

Palauttetta voi antaa meidän nettisivulla: https://soivasammakko.wordpress.com/palaute/

Ja muistakaahan osallistua tapahtumaan myös meidän Facebookissa:

https://www.facebook.com/SoivaSammakko

Esitysajat Kokkolassa:

To 26.3. klo 10:30
Pe 27.3. klo 9:30 ja 17:00
La 28.3. klo 14:00

Su 29.3. klo 13:00
Ma 30.3. klo 10:30

Ti 31.3. klo 9:30 ja 18:00

Esitysajat Vaasassa:

Ke 1.4. klo 9:30 & klo 18:00

To 2.4. klo 10:30

Pe 3.4. klo 16:00

Ma 6.4. klo 16:00

To 9.4. klo 10:30

Pe 10.4. klo 9:30

La 11.4. klo 16:00