”Mesimetsän asukkaat, Soiva Sammakko ystävineen, pitävät joulusta toden teolla. Puuhaa riittää kun yhteistä joulunviettoa suunnitellaan ja valmistelut hoituvat laulun tahtiin! Mutta miten käy Petula Pöllön kuusenkoristelun jos Keijo Kettu unohtaa hakea joulukuusen? Palaako Amalia Ankan joulupuuro pohjaan? Ja mistä kummasta ilmestyy piparkakkulinna? Onko lumiukko herännyt yöllä sen leipomaan?”mesimetsan-joululaulut_julistea4

Mesimetsän joululaulut nukketeatterimusikaali on Soiva Sammakko esityssarjan kahdeksas osa. Kun puurokattilaan sekoitetaan vanhat tutut joululaulut Mesimetsän omien joululaulujen kanssa ja ripautetaan päälle vielä hippunen joulun taikaa – on jouluinen seikkailu valmis! Musikaali on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille ja sen teemoja ovat ystävyys, yhteisöllisyys ja joulun taika. Nukketeatterimusikaalissa saa myös yleisö leikkiä ja laulaa mukana!

Kesto noin 30min.        Sopii kaikenikäisille        Liput 5€

VAASAn esitykset Kultturitalo Fannyssa(Kirkkopuistikko 34):

Ke 22.11. klo 9:30 & 18

La 25.11. klo 16

KOKKOLAn esitykset Kokkolan työväentalolla (Pormestarinkatu 28):
Ke 29.11. klo 9:30
Pe 1.12 klo 18.00
La 2.12. klo 16

Liput voi ostaa joko ovelta käteisellä tai suuremmalle ryhmälle voimme myös kirjoittaa laskun (muistakaa ilmoittaa meille laskutusosoite!).

Voit myös tilata esityksen omaan tapahtumaasi.

Esitys tarvitsee noin 4×4 metriä tilaa. Tarvittavat äänentoisto – ja valokalusteet löytyvät meiltä, ja niihin riittää tavallinen verkkovirta. Pystytykseen varaamme mielellään 1,5 tuntia ja purku hoituu alle tunnissa. Maksimi yleisömäärä riippuu tilasta ja siitä kuinka hyvin yleisö mahtuu sinne – yleisömäärämme ovat vaihdelleet muutamasta aina viitensataan saakka.

Seikkaileeko Sammakko sinun tapahtumassasi? Lataa ja tulosta juliste johon voit itse kirjoittaa tarvittavat tiedot. (Juliste on A4-koossa)

Mesimetsän joulaulut – videotraileri:

Kuvat: Joni Tiala

PÅ SVENSKA

Mainokset