Soivalla Sammakolla on edessään loistoviikonloppu! Lauantaina ratkaistaan Mesimetsän shakkimestaruus ja sunnuntain suunnitelmissa on veneretki Loiskulammella ihanan Amalia Ankan kanssa! Mutta miten käykään kun tuuli lammella alkaa yltyä? Ja miten Petula Pöllön kadonneet silmälasit ja Keijo Kettu liittyvät asiaan?

Soiva Sammakko ja seikkailu lammella on Teatteri Soivan Sammakon oma tarina, joka tutustuttaa lapset ja lapsenmieliset Loiskulampeen, Mesimetsään ja niiden erikoisiin asukkeihin – tarinan pääosassa on Soiva Sammakko. Tarina kertoo ystävyyden eri muodoista, yksinäisyydestä ja erilaisuuden hyväksymisestä. Jännitykseltä ja kiperiltä tilanteiltakaan ei säästytä, sillä mitäpä olisi kunnon seikkailu ilman vauhtia ja vaarallisia tilanteita? Esitys sisältää Teatteri Soivan Sammakon tapaan elävää musiikkia ja pieniä leikkejä, joissa myös yleisö saa aktiivisesti osallistua tarinan tuiskeeseen!

2_Petula_Pöllö_&_Pia_Leinonen_&_Soiva_Sammakko_kuva_Joni_TialaOhjaus – Sarah Bergkulla

Sävellys ja soitto – Joni Tiala

Tarinankerronta ja nuket – Pia Leinonen

Ensi-ilta 12.4.2012

Esitys soveltuu yli 2-vuotiaille, lapsille ja aikuisille.

Kesto ~30 min.

Voit myös tilata esityksen omaan tapahtumaasi.

Esitys tarvitsee noin 4×4 metriä tilaa. Tarvittavat äänentoisto – ja valokalusteet löytyvät meiltä, ja niihin riittää tavallinen verkkovirta. Pystytykseen varaamme mielellään 1,5 tuntia ja purku hoituu alle tunnissa. Maksimi yleisömäärä riippuu tilasta ja siitä kuinka hyvin yleisö mahtuu sinne, esimerkiksi 120 voisi olla viitteellinen yläraja. Säävarauksella esiinnymme myös ulkoilmassa.

Seikkaileeko Sammakko sinun tapahtumassasi? Lataa ja tulosta JULISTE johon voit itse kirjoittaa tarvittavat tiedot. (Juliste on A4 koossa, mutta resoluutio riittää myös A3 koon tulostamiseen.

Voit myös tulostaa KÄSIOHJELMAn, joita värittäessä aika kuluu mukavasti tutustuen hahmoihin tai  muistellen näytelmän tapahtumia!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuvat: Joni Tiala

På svenska

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Advertisement