Tässä näytelmässä selvitään kiperistä tilanteista, opetellaan pitämään omaa sekä kaverin puolta ja yleisön apua tarvitaan myös kun pitää estää ympäristötuho ja pelastaa pulaan joutunut sankari!

Eräänä aamuna Kukkakummussa asuvan Mauri Myyrä löytää rakkaat kukkansa huonovointisina ja näkee Neilikkaniityn kuihtuneen. Syynä on tehdas ja sen rikkoutunut jäteputki. Mauri Myyrä suunnittelee jo muuttavansa muualle, mutta Soiva Sammakko ystävineen taivuttaa hänet jäämään: tehtaanjohtaja Teppo Törky ei saa ajaa ketään pois kotoaan! Mutta mitä eläimet voivat tehdä kun vastassa on suuren tehtaan johtaja? Mesimetsän eläimet alkavat tehdä suunnitelmaa ja toimeen täytyy tarttua kiireen kaupalla, kun huomataan, että tehtaasta valuva mönjä on valumassa Loiskulammen suuntaan

Soiva Sammakko ja tehtaan arvoitus on Teatteri Soivan Sammakon syksyn 2015 uusi käsikirjoitus ja samalla kuudes osa Soiva Sammakko sarjaan. Näytelmä on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille. Sen teemoja ovat pelko, voimattomuuden tunne, kaverin auttaminen sekä oman puolensa pitäminen. Kuinka toimia tilanteessa jossa ylivoimaiselta tuntuva vastus tekee jotain ilkeää? Teatterisadun kautta tutustutamme lapsia myös luonnonsuojelukysymyksiin ja ihmisen vastuuseen elinympäristöstään. Esitys sisältää Teatteri Soivan Sammakon tapaan elävää musiikkia ja pieniä leikkejä, joissa myös yleisö saa aktiivisesti osallistua tarinan tuiskeeseen!

Ohjaus – Sarah Bergkulla

Sävellys ja soitto – Joni Tiala

Käsikirjoitus, tarinankerronta ja nuket – Pia Leinonen

Ensi-ilta 8.10.2015

Kesto n.30 min

Soveltuu yli 2-vuotiaille

Esitys tarvitsee noin 4×4 metriä tilaa. Tarvittavat äänentoisto – ja valokalusteet löytyvät meiltä, ja niihin riittää tavallinen verkkovirta. Pystytykseen varaamme mielellään 1,5 tuntia ja purku hoituu alle tunnissa. Maksimi yleisömäärä riippuu tilasta ja siitä kuinka hyvin yleisö mahtuu sinne. Säävarauksella esiinnymme myös ulkoilmassa.
Seikkaileeko Sammakko sinun tapahtumassasi? Lataa ja tulosta JULISTE johon voit itse kirjoittaa tarvittavat tiedot. (Juliste on A4 koossa, mutta resoluutio riittää myös A3 koon tulostamiseen.

Voit myös tilata esityksen omaan tapahtumaasi

Kuvat: Joni Tiala

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

På svenska

Advertisement