”Etpä uskalla – etpä uskalla, pikkukalle on mammanpoika – eikä uida uskalla! Muiden kuuttien pilkkahuudot kaikuvat Kalervo Kuutin korvissa ja hän päättää näyttää kaikille: Varmana hän uskaltaa uida – ja vaikka kuinka kauas! Uintiretki on saada kohtalokkaan lopun kun Kalervo ei huomaa kalastajien verkkoa edessään…”

Soiva Sammakko ja vaarallinen verkko, Soiva Sammakko – sarjamme kolmas osa, on jatkoa aiemmin tehdyille Soiva Sammakko ja seikkailu lammella sekä Soivan Sammakon syntymäpäivä näytelmille. Tässä osassa seikkailee tuttujen hahmojen lisäksi kuutti, joka sotkeutuu kalastajan verkkoon. Loiskulammen nokkelat asukit ehtivät onneksi hätiin ennen kuin pahempaa ehtii tapahtua – mutta edessä onkin suurempi ongelma: kuinka ajaa kalastajat verkkoineen pois ja tehdä Loiskulammesta jälleen turvallinen paikka asua ja elää? Viisaat ja vähemmän viisaat päät lyödään yhteen ja syntyy hurja suunnitelma siitä kuinka kalastajat säikytetään tiehensä! Teatterisadun kautta tutustumme luonnonsuojelukysymyksiin ja ihmisen vastuuseen elinympäristöstään. Esitys sisältää Teatteri Soivan Sammakon tapaan elävää musiikkia ja pieniä leikkejä, joissa myös yleisö saa aktiivisesti osallistua tarinan tuiskeeseen!

Ensi-ilta Ke 24.4.2013

Uusintaensi-ilta Ke 18.3.2015

Ohjaus – Sarah Bergkulla         Sävellys ja soitto – Joni Tiala       Tarinankerronta ja nuket – Pia Leinonen

Kesto n.30 min

Saatavilla myös ETÄESITYKSENÄ!

Etäesitystä voi katsoa omassa ryhmässä läppärin tai tv:n ruudulta tai vaikka valkokankaalta. Esityksessä leikitetään ja osallistetaan lapsia, aivan kuten livetilanteessakin.

Toteutus oli suunniteltu hyvin. Tuntui kuin olisitte oikeasti olleet paikanpäällä.
Lapset oli täysillä mukana ja osallistuivat lauluhin ja leikkeihin.
Iso kiitos!!!! Oli tosi piristävää saada tällaista vaihtelua, varsinkin tällaisen vuoden jälkeen.”

TILAA ETÄESITYS LOMAKKEELLA JOKA LÖYTYY TÄÄLTÄ:

Voit tilata esityksen omaan tapahtumaasi.

Esitys tarvitsee noin 4×4 metriä tilaa. Tarvittavat äänentoisto – ja valokalusteet löytyvät meiltä, ja niihin riittää tavallinen verkkovirta. Pystytykseen varaamme mielellään 1,5 tuntia ja purku hoituu alle tunnissa. Maksimi yleisömäärä riippuu tilasta ja siitä kuinka hyvin yleisö mahtuu sinne, esimerkiksi 120 voisi olla viitteellinen yläraja. Säävarauksella esiinnymme myös ulkoilmassa.

Seikkaileeko Sammakko sinun tapahtumassasi? Lataa ja tulosta JULISTE johon voit itse kirjoittaa tarvittavat tiedot. (Juliste on A4 koossa, mutta resoluutio riittää myös A3 koon tulostamiseen.

På svenska

Kuvat: Joni Tiala

Advertisement