Soivan Sammakon jokellusjamit on mukava musiikkimatka, jossa vauvayleisö saa kuulla erilaisia instrumentteja ja lempeitä lauluja.

”Liulilaulilallallaa tuulituuli liekuttaa, liulilauli lallallaa pientä pilvenhattaraa”

Soivan Sammakon jokellusjamit on teatterimme ensimmäinen esitys, jonka kohdeyleisönä on vauvat. Musiikkimatkalla uusiin äänielämyksiin, eri soittimien ääniin, rytmeihin ja sävelkulkuihin toimivat Amalia Ankka ja Soiva Sammakko. Seitsemän kappaleen ajan käydään läpi monta vauvoillekin ajankohtaista asiaa aina pärisyttelystä piiloleikkeihin ja nälkäkiukusta leppeään keinutteluun. Jokaisessa laulussa on myös kiva leikki, jota aikuinen saa vauvan kanssa leikkiä!

Laulut: Pia Leinonen

Soittimet: Joni Tiala

Ikäsuositus: 4-18kk

Kesto: n. 20min

Voit tilata esityksen omaan vauvaryhmääsi tai tapahtumaasi

Esitys tarvitsee noin 2×2 metriä lattiatilaa meille esiintyjille ja lisäksi pitäisi olla vapaata tilaa osallistujille. Esitys toimii mukavasti vaikka niin että osallistujat ovat puolikaaressa niin että kaikki näkevät hyvin. Esityksen maksimi yleisömäärä riippuu käytettävissä olevasta tilasta, pienempään tilaan sopii hyvin alle kymmenen vauvaa aikuisineen ja suuremassa tilassakin olisi hyvä pitää maksimiosallistujamäärä alle kahdessakymmenessä että tunnelma säilyy rauhallisena ja kaikki kuulevat akustiset soittimet.

PÅ SVENSKA

Advertisement