” Eräänä aivan tavallisena päivänä Soiva Sammakko loikkii Loiskulammen rantaan ja löytää sieltä suuren soittorasian, jonka sisältä kuuluu kummallista ääntä. Soivaa Sammakkoa jännittää, mutta hän uskaltaa avata soittorasian ja yllätys on suuri kun sieltä hyppääkin ulos Taikuri Kukko. Hän on suunnitellut lähtevänsä torille esittämään taikashowtaan, mutta lukinnut itsensä vahingossa soittorasian sisälle. Keikkareissulle lähtö on siis liian myöhäistä, mutta Soiva Sammakko keksii että Loiskulammen rannalla voitaisiin järjestää juhlat, joissa Taikuri Kukko saa esitellä taitojaan ja taikoa soittorasiasta aina uusia lauluja!”

Soivan Sammakon soittorasia on Teatteri Soivan Sammakon vuoden 2021 uusi käsikirjoitus ja samalla viidestoista osa Soiva Sammakko – sarjaan. Näytelmä on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille. Näytelmän teemoja ovat musiikin taika ja yhteistyötaidot. Näytelmässä on paljon musiikkia ja osallistumista.

Sävellys ja soitto – Joni Tiala

Käsikirjoitus, tarinankerronta ja nuket – Pia Leinonen

Kesto n.30 min
Soveltuu yli 2-vuotiaille


Voit myös tilata esityksen omaan tapahtumaasi.

Esitys tarvitsee noin 3×3 metriä tilaa. Tarvittavat äänentoisto – ja valokalusteet löytyvät meiltä, ja niihin riittää tavallinen verkkovirta. Pystytykseen varaamme mielellään 1,5 tuntia ja purku hoituu alle tunnissa. Maksimi yleisömäärä riippuu tilasta ja siitä kuinka hyvin yleisö mahtuu sinne, meidän puolesta ylärajaa ei ole. Näytelmä on rakennettu tuulenkestäväksi, joten se sopii myös erityisen hyvin kesän ulkotapahtumiin!

PÅ SVENSKA

Kuvat: Joni Tiala

Advertisement