”Alkaa olla se aika vuodesta kun postinkantaja Kalle Kala saa ruoto vääränä kantaa onnittelukirjeitä – ja paketteja Soivalle Sammakolle hänen lähestyvän syntymäpäivänsä vuoksi – mutta aamu aamun jälkeen Soiva Sammakko herää vain löytääkseen tyhjän postilaatikon – Soiva Sammakko alkaa pikkuhiljaa uskoa että kaikki ovat unohtaneet hänen syntymäpäivänsä ja häntä ei enää huvita edes järjestää syntymäpäiväkutsuja. Kellä on räpylänsä pelissä ja mitä tekee nuori noitatyttö Amalia Ankan pyykkikorissa?”

Soivan Sammakon syntymäpäivä on teatterimme oma tarina joka vie meidät takaisin Mesimetsään ja Loiskulammelle, jossa saamme jälleen tavata vanhat ystävämme Soivan Sammakon, Amalia Ankan, Petula Pöllön ja Keijo Ketun. Mukaan kuvioihin tulee myös uusi hahmo, joka saakin vipinää koipiin ja käpäliin!  1_Pia_Leinonen_&_Joni_Tiala_Photo-Joni_TialaEsitys sisältää Teatteri Soivan Sammakon tapaan elävää musiikkia ja pieniä leikkejä, joissa myös yleisö saa aktiivisesti osallistua tarinan tuiskeeseen!

Ohjaus – Sarah Bergkulla

Sävellys ja soitto – Joni Tiala

Tarinankerronta ja nuket – Pia Leinonen

Ensi-ilta 21.11.2012

Esitys soveltuu yli 2-vuotiaille, lapsille ja aikuisille.

Kesto ~30 min.

 

Soivan Sammakon syntymäpäivä A4

Voit myös tilata esityksen omaan tapahtumaasi.

Esitys tarvitsee noin 4×4 metriä tilaa. Tarvittavat äänentoisto – ja valokalusteet löytyvät meiltä, ja niihin riittää tavallinen verkkovirta. Pystytykseen varaamme mielellään 1,5 tuntia ja purku hoituu alle tunnissa. Maksimi yleisömäärä riippuu tilasta ja siitä kuinka hyvin yleisö mahtuu sinne, esimerkiksi 120 voisi olla viitteellinen yläraja. Säävarauksella esiinnymme myös ulkoilmassa.

Seikkaileeko Sammakko sinun tapahtumassasi? Lataa ja tulosta JULISTE johon voit itse kirjoittaa tarvittavat tiedot. (Juliste on A4 koossa, mutta resoluutio riittää myös A3 koon tulostamiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

På svenska

Advertisement