Tanhutöppöset:

Työpajassa opetellaan helppoja suomalaisia kansantansseja ja piirileikkejä lasten kanssa. Noin puolituntinen työpaja sopii kaikille jotka osaavat jo kävellä, pienimmät voivat ottaa aikuisen tanssikaveriksi!

Ikäsuositus: 1-101-vuotiaat

Kesto: noin 30 minuuttia

*******************

Viisuverstas:

Laulunkirjoitustyöpajassamme yhdistyy musiikki ja ilmaisu. Työpajassa käydään läpi laulun rakenteita ja musiikin perusteita leikin kautta. Lapset osallistuvat laulaen, soittaen ja tehden draamaharjoitteita. Työpaja huipentuu siihen että ryhmä kirjoittaa ikioman laulun yhdessä! Workshopissa voimme käsitellä jotain tiettyä aihepiiriä tai sitten annamme vain lasten mielikuvituksen virrata vapaasti!

Ikäsuositus: 6-106-vuotiaat, alle 6-vuotiaat aikuisen seurassa

Kesto: 30-90 minuuttia (tapahtumissa voidaan tehdä myös non-stoppina, jolloin tehdään lauluja ihmisten osallistuessa niin kauan kuin haluavat.)

*******************

Uni-intiaanit:

Musiikkiteatterityöpaja jossa lauletaan ja leikitään läpi tutuista lastenlauluista koostettu tarina, johon lapset osallistuvat laulaen, leikkien ja luoden erilaisia äänimaailmoja sekä rytmejä. Tuttujen ja valmiiksi suunniteltujen laululeikkien lisäksi tarinaan sisältyy improvisoituja osuuksia, joissa tarinaa kuljetetaan eteenpäin osallistujien ehdoilla.

Ikäsuositus: 4-8 vuotiaat

Kesto: noin 45 min

*******************

Meiltä voi myös tilata erilaisia teatteriin ja musiikkiin liittyviä työpajoja, jotka räätälöidään tarpeenne mukaan!

Yleisötyö on Teatteri Soivalle Sammakolle tärkeää:

VIRIKEAINEISTOLLA SAAT ENEMMÄN IRTI TEATTERIKOKEMUKSESTA!

Teatterivierailu ja esityksen kokeminen ovat pienille (ja monesti isommillekin) jo itsessään jännittävä kokemus, mutta sitä voi myös syventää perehtymällä näytelmän muotokieleen, teemoihin ja sisältöön uuden virikeaineistomme avulla. Virikeaineistomme tarjoaa mahdollisuuden lapsille ja aikuisille leikin kautta ottaa osaa keskustelu- ja draamaharjoitteita joissa syvennytään näytelmän teemoihin.

På svenska

Advertisement